Teambuilding
& plezier

Met een flipperkast op de zaak

hero-image
about-image
Flipperkast of complete game corner huren?

Flipperkast op de zaak

Ben je op zoek naar verbinding tussen collega’s? Wil je verschillende generaties nader tot elkaar brengen? Heeft de pandemie ervoor gezorgd dat collega’s minder zichtbaar zijn? Dé uitdaging van dit moment; mensen weer met elkaar in contact brengen. Wij hebben de oplossing om verbinding te stimuleren en duurzame werkrelaties weer terug te brengen naar de werkvloer.

Terugbrengen, dat doen we op een laagdrempelige manier. Een ontmoetingsplek waar iedereen kan spelen.

Daarnaast doen we dit verantwoord. Green lifecycle en circulair gaan bij ons hand in hand. Lokaal gemaakt past ons beter dan ver weg, de wereld van vandaag hebben we morgen namelijk net zo hard nodig.

Gamecorner(s) & onderhoud

Door middel van een leaseconstructie voorziet Dutcharcade kleine- en grote ondernemingen en bedrijfsverzamelgebouwen van gamecorner(s). Of beter gezegd, ontmoetingsplekken. Ondernemingen, maatschappelijke instellingen en bedrijfsverzamelgebouwen hebben altijd een hoek met een koffieautomaat en/ of bedrijfsrestaurant. Deze bestaande plekken vullen we aan met een flipperkast, airhockey of andere (arcade)automaat/ speeltafel. Uiteraard zijn combinaties mogelijk.

Naast deze plaatsingen verzorgen we ook het halfjaarlijkse onderhoud. We komen persoonlijk langs en zorgen ervoor dat alles werkt zoals gezegd. Geen storing staat ons in de weg. Dit doen we ook bij onvoorziene omstandigheden.

Hebben wij een flipperkast voor de gamecorner geleverd? Dan zorgen wij ervoor dat één keer per jaar de huidige flipperkast wordt ingewisseld voor een andere. Net zoals een nieuwe uitdaging in het werk, zorgen wij er op deze manier voor dat ook in de gamecorner de bal blijft rollen.

Staan er al automaten in uw onderneming en zijn deze echt aan onderhoud toe? Neem contact op, wij kunnen op reguliere basis ervoor zorgen dat de automaten in goede conditie komen en blijven. Een defecte flipperkast of andere automaat is altijd een sta in de weg en levert uiteindelijk niet de gewenste ontspanning op.

Let the games begin

Na het lezen van deze informatie heb je een duidelijk beeld van de visie en dienstverlening. Op een laagdrempelige manier verbinden is binnen handbereik. Dan nu de vraag, wat heb je nodig? Uiteraard denkt Dutcharcade graag mee over de mogelijkheden. Een bedrijfsverzamelgebouw met ontmoetingsplekken heeft een andere behoefte dan een middelgroot bedrijf. Ter inspiratie hieronder enkele voorbeeldpakketten die af te sluiten zijn via Dutcharcade*.

Challenge Corner Game Corner Ultimate Corner
Flipperkast

Een officiële flipperkast, kwalitatief hoogstaand en door ons volledig gereviseerd en getest.
Flipperkast, voetbaltafel en arcadekast

Idem als Challenge corner en extra uitgebreid met een professionele voetbaltafel en een arcadekast met minimaal 3500 spellen, te spelen met meerdere collega’s.
Flipperkast, voetbaltafel, arcadekast en airhockey

Idem als Game corner en extra uitgebreid met een airhockey.

*Pakketten zijn aanpasbaar op wensen en behoeften. Prijzen zijn afhankelijk van de gekozen opties.

Contact

Om concrete plannen te maken en de plaatsing te realiseren is contact belangrijk. In een gesprek komen wensen en ideeën naar voren en kunnen we hier opvolging aan geven. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een vintage flipperkast om de look en feel te veranderen of juist om te zorgen dat collega’s en ondernemers elkaar op een andere manier kunnen vinden. Goed idee? Schroom niet en bel of mail voor een afspraak.

Contactformulier

Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Bedrijfsnaam:
Naam/type flipperkast (of gamecorner):
Welke kleur heeft een blauw legoblokje? (Anti-robot)
Vraag/opmerking: